Laman

Rabu, 07 Desember 2016

Kisah Momotaro dalam bahasa Belanda

Kisah Momotaro dalam bahasa BelandaVroeger ergens leefde een grootouder. Elke dag, grootvader naar het bos om brandhout te verzamelen, terwijl de grootmoeder naar de rivier om te wassen. Wanneer was je oma is, uit upstream hanyutlah momo (perzik) Oma geplukt momo ouch, deze benauwdheid. "Grootouders paniek. Na de tranen verdwenen grootvader zei: "Omdat dit kind komt uit de Momo, moeten we noemen hem Momotaro." Dat Momotaro genoemd.

Grootouders gaf Momotaro pap, vis en verzorgen van haar zorgvuldig. Wanneer Momotaro een kom rijst werd gegeven, zou hij een kom eten. Als Momotaro gegeven twee kommen van rijst, zal Momotaro eet twee kommen. Niet het gevoel Momotaro groeit zo groot. Dan, toen ze werd geleerd om één te tellen, dan kan hij tot tien tellen. Bijgevolg Momotaro zo beroemd. Daarnaast werd de macht meer en krachtiger, en niemand onopgemerkt kinderen in de buurt kunnen concurreren met de mogelijkheid van Momotaro. Slim, sterk en getalenteerd. Momotaro zo geweldige kinderen. Omdat Momotaro erg grappig, grootouders steeds enthousiast membesarkannya.itu.

"Blijkbaar is dit momo zoet." Momo overgrootmoeder nam het en bracht het mee naar huis.

Night aangekomen. Opa retourlading brandhout. "Oma, Oma, Opa was naar huis gegaan."

"Opa, ja, van harte welkom. Vandaag de dag, oma vinden momo grote rivier. Nu in de kast ... "zei de grootmoeder, het nemen van momo het en zet het op een snijplank. Dan, oma sluit een keukenmes op de momo op te splitsen. Maar, de momo splitsing zelf en van binnen naar buiten jongen grappig. Eenmaal uit de jongen barstte in tranen uit. Grootouders verrast.

Op een dag, Momotaro geconfronteerd met grootouders, zitten in de voorkant van de grootouders en pleitte en zei: "Opa, oma. Want ik ben groot ik ga naar het eiland ghost veroveren ghost als menselijke beslag genomen. Kun je bepaling Kibi Dango (een soort van mochi cake met noten) heerlijkste in Japan. "

Grootouders in koor zei: "Je bent nog steeds klein. Immers je klein was. Wat doet u om het eiland geesten, de spoken vangen? '

Hoewel het is verboden, ongeacht Momotaro. "Opa, oma, ik was alleen, maar 50 of 100 individuen spook is geen probleem voor mij."

Goed dan, "zei de opa en oma.

Nog niet zo lang geleden voorzag Kibi dango Momotaro lekkerste in Japan. Dan ook Momotaro gegeven hoofdband hachimaki, wijde broek hakama en nieuwe korte zwaard. Dan, op zijn rug ook gepaard vlaggen 'Momotaro sterkste nummer één in Japan'.

Momotaro ging naar het eiland geesten.

Op het moment van het verlaten van het dorp blafte een hond voortdurend te volgen Momotaro.

"Momotaro, Momotaro, wil je gaan? '

"Om de ghost eiland, het veroveren van een spook."

"Ik zal je vergezellen naar het eiland geesten zo lang als u mij een Kibi dango."

"Nou, dan was je mijn mannen. Als je eet deze Kibi dango kracht zal 1000-voudig betambah, "zei Momotaro gaf een Kibi Dango van de zak en gaf het aan de hond. Honden, zodat mannen Momotaro.

Kort daarna, de raaf-coax berkoak benaderd Momotaro. Dan, als een hond, Momotaro gaf hem een ​​Kibi dango en maak kraaien dat zijn mannen. Toen even later, de apen schreeuwen benaderd Momotaro. Monkey werden mannen Momotaro na het krijgen van een Kibi dango.

Momotaro zo algemeen, zodat de vaandeldrager hond, aap zo Swordbearer. Ze gingen op een reis naar het eiland geesten. Kwam Momotaro en zijn drie kinderen in de voorkant van grote zwarte poort op het eiland geest. Onmiddellijk, de apen kloppen gate.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar