Laman

Selasa, 13 Desember 2016

Kisah Kintaro dalam Bahasa Swedia

Kisah Kintaro dalam Bahasa Swedia


I forna tider, i mitten av berget Ashigara bodde en pojke som ivrigt. Pojken heter Kintaro. Han var stark från födseln. Så stark till den grad att han kunde dra i repet bunden i en mortel och flytta den tunga murbruk genomsökning.När Kintaro började gå, sydde hans mor en röd väst till Kintaro. Vest var stor och fortfarande alltför lös för Kintaro. Men det var avsiktligt, eftersom hans mor ville Kintaro växa snabbt så att västen enligt Kintaro.

Kintaro bli vänner och vänner är kul. Hennes vän är ett berg djur, såsom kaniner, apor och andra. Allt blev mycket förtjust i Kintaro. Varje dag Kintaro gick till berget att gå samman och spela med djuren.

"Låt oss spela stoja upp i bergen där."
"Hup! Hup! Hup! "
Idag de spelar tag, spela brottas nästa dag.
"Hakkeyoi! Kom igen! Kom igen! "
Även brottning djur, ingen motståndare setanding för Kintaro.
"Kom igen! Kom igen! Kintaro vinna igen! "

Kintaro växte snabbt, omedvetet blivit passform i västen.

En dag, hennes mor som förstår att Kintaro har varit mycket stark gett honom en stor yxa. Busig iller Kintaro komma till en plats som ger en stor yxa.
"Kintaro kan jag ta honom .... e-e-e ... adu-du-duuuh!"
Vessla som bär en stor yxa, men han omedelbart förskjutna och kullerbyttor. Medan Kintaro kunde gå och bära en stor yxa över axeln med lätthet.

Kom hösten. Kintaro och djur lämnades att leta efter kastanjer till berget motsatsen.
"Tja, är bron inte där!"
Är bron föll på grund av stormen? Nu fanns det en bro som förbinder två klippor. "Bra, låt oss släppa detta träd och vi gör en bro."
Kintaro försökte störta ett stort träd växer i närheten.
"One-Two-ti ...!"
"Kom Kintaro! Kom igen! "
"Ga !!"

Till slut lyckades han att släppa träd och göra en bro. Sedan de alla går framåt för att korsa bron det lite i taget.
"Vänta en minut. Trampa inte på en larv ja. "
Kintaro vill hjälpa larv krypande på ytan av trädet. Kintaro goda hjärtan och organ är också stark. Kintaro är snäll mot någon, även om det var bara en larv.

Kintaro och hans vänner upptagen söker kastanj. Utan att de vet, de har varit upp på berget som enligt uppgift bebos av björn grov och vilda. I de stora kastanjeträdstammar, markerar ingen nagel björnar. Kintaro sällskapsdjur började huttra darra.

"Uwoooooo !!!" röst björnar.
"Hiyaaaaa !!! Det är en björn! Hur är det? "
"Låt oss springa, Kintaro!"
Djuren sprang utspridda. Björnen har nått den främre delen av ögat. Kintaro men lugn.
"Vem förstört mitt berg? Det kommer inte att släppa taget! "
"Hej, bära! Jag är din motståndare. Kom igen! "Björnen och Kintaro förregling.
"Grragh. grragh, grraaaagh! "
"Hmmph, Hmmmph!"

Kintaro äntligen lyckats lyfta björnen med båda händerna. Och kastade den i luften, sedan fångade den stadigt med båda händerna.

"Horeeeee! Kintaro vinna! "
Kintaro blev vänner bära den mest robusta och vilda berg, då tillsammans med djur följeslagare han gick hem där hans mor väntade.

Som vuxna, gick Kintaro in till stan och är mycket kuat.Ia krigare som kallas Sakata Kintoki. Denna historia är historien om ett barn när Sakata Kintoki.

Mount Ashigara är en berömd berg med saga Sakata Kintoki eller Kintaro på japanska. Ashihara berg som ligger i sydvästra provinsen Kanagawa. Är i mitten av den Heian eran, nämligen 10-11-talet, när Sakata Kintoki tillsagd att gå storstad och bli en livvakt Yorimitsu Minamoto. Kintaro är en mycket stark barn, som sedan blev soldater mycket starka, alltför. Enligt legenden har Kintaro denna makt eftersom mamman var en Yamamba, är att kvinnan i det inre berg har övernaturliga krafter.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar