Laman

Senin, 12 Desember 2016

Kisah Kintaro dalam Bahasa Rumania

Kisah Kintaro dalam Bahasa Rumania


În cele mai vechi timpuri, în mijlocul muntelui Ashigara trăia un băiat care cu nerăbdare. Băiatul numit Kintaro. El a fost puternic de la naștere. Atât de puternic la punctul în care el ar putea trage coarda legat într-un mojar și se deplasează mortar grele se târa.



Atunci când Kintaro a început să meargă, mama lui a cusut o vestă roșie la Kintaro. Vest a fost mare și încă prea slab pentru Kintaro. Dar a fost intenționată pentru că mama lui dorea Kintaro să crească rapid, astfel încât vesta în conformitate cu Kintaro.

Kintaro devin prieteni și prietenii sunt distractive. Prietena ei, este un munte de animale, cum ar fi iepuri, maimuțe, și altele. Totul a devenit foarte atasat de Kintaro. In fiecare zi, Kintaro sa dus la munte să se adune și să se joace cu animalele.

"Hai să jucăm zburda în sus, în munți acolo."
"Hup! Hup! Hup! "
Astăzi ei joaca tag-ul, joaca lupte a doua zi.
"Hakkeyoi! Hai! Hai! "
Cu toate că animalele se luptă oare, nici un oponent setanding pentru Kintaro.
"Hai! Hai! Kintaro câștiga din nou! "

Kintaro a crescut rapid, devenit fără să vrea, se potrivesc în jiletcă.

Într-o zi, mama ei care înțelege că Kintaro a fost foarte puternică ia dat un topor mare. Dihorul năzdrăvană Kintaro vin într-un loc care aduce un topor mare.
"Kintaro, pot să-l iau .... e-e-e ...-du-Adu duuuh!"
Nevăstuică aduc topor imens, dar el imediat și eșalonate tumbe. În timp ce Kintaro putea merge și transporta un topor mare peste umăr probleme.

A venit toamna. Kintaro și animalele au fost lăsate să caute castane la opusul de munte.
"Ei bine, podul nu este acolo!"
Este podul a căzut din cauza furtunii? Acum era o punte de legătură între două stânci. "Bine, atunci să ne picătură acest copac și noi facem un pod."
Kintaro a încercat să răstoarne un copac mare creștere în apropiere.
"Unu-doi-ti ...!"
"Vino Kintaro! Hai! "
"Ga !!"

În cele din urmă el a reușit să renunțe la copac și să facă un pod. Apoi, ei toți merg mai departe să traverseze podul puțin câte puțin.
"Hei, stai un minut. Nu călcați pe o omidă da. "
Kintaro doresc să ajute omida insinuează pe suprafața copacului. Kintaro inimi și organisme bune sunt, de asemenea, puternic. Kintaro este un fel pentru oricine, cu toate că a fost doar o omidă.

Kintaro și prietenii săi ocupat în căutarea castan. Fără ele să știe, ei au fost pe munte, care si locuit de ursi aspre si salbatice. În marile trunchiuri de copaci de castan, fără unghie marchează urși. Kintaro animalele de companie a început să tremure tremure.

"Uwoooooo !!!" ursi de voce.
"Hiyaaaaa !!! E un urs! Cum e asta? "
"Hai să fugim, Kintaro!"
Animalele alergau împrăștiate. Ursul a ajuns la partea din fata a ochiului. Kintaro dar calm.
"Cine a distrus muntele meu? Acesta nu va da drumul! "
"Hei, urs! Sunt adversarul tău. Hai! "Ursul și Kintaro interblocare.
"Grragh. grragh, grraaaagh! "
"Hmmph, Hmmmph!"

Kintaro a reușit în cele din urmă să ridice ursul cu ambele mâini. Și-l aruncă în aer, apoi prins-l ferm cu ambele mâini.

"Horeeeee! Kintaro câștiga! "
Kintaro au devenit prieteni poartă muntele cel mai robust și sălbatic, apoi împreună cu animalele companionii a plecat acasă, unde a așteptat mama lui.

Ca adulți, Kintaro a intrat în oraș și fiind războinic foarte kuat.Ia cunoscut sub numele de Sakata Kintoki. Această poveste este povestea unui copil atunci când Sakata Kintoki.

Muntele Ashigara este un munte celebru cu poveste Sakata Kintoki sau Kintaro în japoneză. Ashihara de munte situat în provincia sud-vest de la Kanagawa. Este în mijlocul erei Heian, și anume secolul 10-11, când Sakata Kintoki a spus să meargă oraș mare și să devină un bodyguard Yorimitsu Minamoto. Kintaro este un copil foarte puternic, care a devenit apoi soldați foarte puternic, de asemenea. Conform legendei, Kintaro are această putere, deoarece mama a fost un Yamamba, care este femeia din munți interioare au puteri supranaturale.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar