Laman

Senin, 12 Desember 2016

Kisah Kintaro dalam Bahasa Norwegia

Kisah Kintaro dalam Bahasa Norwegia


I antikken, i midten av fjellet Ashigara bodde det en gutt som ivrig. Gutten heter Kintaro. Han var sterk fra fødselen av. Så sterk til det punktet at han kunne trekke tau bundet i en morter og flytte tunge mørtel ble krypende.Når Kintaro begynte å gå, hans mor sydde en rød vest til Kintaro. Vest var stor og fortsatt altfor løs for Kintaro. Men det var tilsiktet fordi hans mor ønsket Kintaro vokser raskt slik at vesten ifølge Kintaro.

Kintaro blir venner og venner er moro. Hennes venn er en fjell dyr, som kaniner, aper og andre. Alt ble veldig glad i Kintaro. Hver dag Kintaro gikk til fjellet for å komme sammen og leke med dyrene.

"La oss spille boltre seg opp i fjellene der."
"Hup! Hup! Hup! "
I dag spiller de tag, spille bryting neste dag.
"Hakkeyoi! Kom igjen! Come on! "
Selv kjempe dyr, ingen motstander setanding for Kintaro.
"Kom igjen! Kom igjen! Kintaro vinne igjen! "

Kintaro vokste raskt, uforvarende bli passe i vesten.

En dag, hennes mor som forstår at Tarald har blitt veldig sterk gitt ham en stor øks. Rampete ilder Kintaro komme til et sted som gir en stor øks.
"Kintaro, kan jeg ta ham .... e-e-e ... Adu-du-duuuh!"
Weasel bærer en stor øks, men han umiddelbart forskjøvet og salto. Mens Kintaro kunne gå og bære en stor øks over skulderen med letthet.

Kom til høsten. Tarald og dyr ble igjen for å se etter kastanjer til fjellet motsatt.
"Vel, er broen ikke er der!"
Er broen falt på grunn av stormen? Nå var det en bro mellom to stup. "Good, så la oss slippe dette treet og vi gjør en bro."
Kintaro prøvde å styrte et stort tre som vokser i nærheten.
"One-to-ti ...!"
"Kom Kintaro! Come on! "
"Ga !!"

Endelig klarte han å slippe treet og lage en bro. Da de alle gå frem for å krysse broen det litt etter litt.
"Hei, vent litt. Ikke tråkk på en larve ja. "
Tarald vil hjelpe larven snikende på overflaten av treet. Kintaro gode hjerter og kropper er også sterk. Kintaro er snill mot alle, selv om det var bare en larve.

Tarald og hans venner opptatt på jakt etter kastanje. Uten at de vet, de har vært oppe på fjellet som angivelig bebodd av bjørn grov og vill. I de store kastanje trestammer, markerer ingen negl bjørner. Kintaro selskapsdyr begynte å skjelve skjelve.

"Uwoooooo !!!" tale bjørner.
"Hiyaaaaa !!! Det er en bjørn! Hvor er dette? "
"La oss kjøre, Tarald!"
Dyrene løp spredt. Bjørnen har nådd foran øyet. Kintaro men rolig.
"Hvem ødela min fjellet? Det vil ikke la gå! "
"Hei, bjørn! Jeg er din motstander. Come on! "Bjørnen og Kintaro interlock.
"Grragh. grragh, grraaaagh! "
"Hmmph, Hmmmph!"

Kintaro endelig klarte å løfte bjørnen med begge hender. Og kastet den opp i luften, så fanget den fast med begge hender.

"Horeeeee! Kintaro vinne! "
Tarald ble venner bære mest robuste og vill fjellet, deretter sammen med dyr følges han dro hjem hvor hans mor ventet.

Som voksne Kintaro gikk inn i byen og å være veldig kuat.Ia kriger kjent som Sakata Kintoki. Denne historien er historien om et barn når Sakata Kintoki.

Mount Ashigara er en berømte fjellet med eventyr Sakata Kintoki eller Kintaro på japansk. Ashihara fjellet ligger i den sørvestlige provinsen Kanagawa. Er i midten av Heian epoken, nemlig 10-11-tallet, da Sakata Kintoki beskjed om å gå storby og bli en livvakt Yorimitsu Minamoto. Tarald er en veldig sterk barn, som deretter ble soldater meget sterke, også. Ifølge legenden, har Tarald denne makten fordi mor var en Yamamba, er at kvinnen i innlandet fjellene har overnaturlige krefter.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar