Laman

Jumat, 09 Desember 2016

Kisah Kintaro dalam bahasa Belanda

Kisah Kintaro dalam bahasa Belanda


In de oudheid, in het midden van de berg Ashigara leefde er een jongen die gretig. De jongen met de naam Kintaro. Hij was sterk vanaf de geboorte. Zo sterk tot het punt dat hij het touw vastgebonden in een vijzel kon trekken en het verplaatsen van de zware mortel kroop.


Toen Kintaro begon te lopen, zijn moeder naaide een rood vest aan Kintaro. Vest was groot en nog steeds te los voor Kintaro. Maar het was opzettelijk, omdat zijn moeder wilde Kintaro snel groeien, zodat het vest volgens Kintaro.

Kintaro worden vrienden en vrienden zijn leuk. Haar vriend is een berg dieren, zoals konijnen, apen, en anderen. Alles werd erg dol op Kintaro. Elke dag Kintaro ging naar de berg om samen te komen en te spelen met de dieren.

"Laten we spelen ravotten in de bergen daar."
"Hup! Hup! Hup! "
Vandaag zij tag spelen, Stoeien de volgende dag.
"Hakkeyoi! Kom op! Come on! "
Hoewel worstelen dieren, geen tegenstander setanding voor Kintaro.
"Kom op! Kom op! Kintaro win again! "

Kintaro groeide snel, zonder het te weten fit in zijn vest te worden.

Op een dag, haar moeder, die begrijpt dat Kintaro is zeer sterk hem een ​​grote bijl gegeven. Ondeugende fret Kintaro komen naar een plek die een grote bijl brengt.
"Kintaro, kan ik hem .... e-e-e ... ADU-du-duuuh!"
Wezel met een grote bijl, maar hij meteen wankelde en salto's. Terwijl Kintaro kon lopen en dragen een grote bijl over zijn schouder met gemak.

Kwam het najaar. Kintaro en dieren werden achtergelaten om te zoeken naar kastanjes naar de berg tegenovergestelde.
'Nou, de brug is er niet! "
Is de brug vielen als gevolg van de storm? Nu was er een brug tussen twee klippen. "Goed, laten we dan deze boom te laten vallen en we maken een brug."
Kintaro probeerde omver te werpen een grote boom groeit in de buurt.
"One-two-ti ...!"
'Kom Kintaro! Come on! "
"Ga !!"

Eindelijk slaagde hij erin om de boom te laten vallen en een brug. Dan gaan ze allemaal uit naar de brug er beetje bij beetje te steken.
'Hé, wacht eens even. Ga niet op een rups ja. "
Kintaro wil de rups kruipen op het oppervlak van de structuur te helpen. Kintaro goede harten en lichamen zijn ook sterk. Kintaro is goed voor iedereen, maar het was slechts een rups.

Kintaro en zijn vrienden druk op zoek naar kastanje. Zonder dat ze het weten, hebben ze al op de berg, die naar verluidt bewoond door beren ruw en wild. In de grote kastanjeboom boomstammen, geen nagel markeert beren. Kintaro gezelschapsdieren begon te beven rillen.

"Uwoooooo !!!" stem beren.
"Hiyaaaaa !!! Er is een beer! Hoe is dit? "
"Laten we lopen, Kintaro!"
De dieren liepen verspreid. De beer heeft de voorkant van het oog bereikt. Kintaro maar kalm.
"Wie ruïneerde mijn berg? Het zal niet laten gaan! "
"Hey, te dragen! Ik ben je tegenstander. Kom op! "De beer en Kintaro interlock.
"Grragh. grragh, grraaaagh! "
"Hmmph, Hmmmph!"

Kintaro eindelijk in geslaagd om de beer te tillen met beide handen. En gooide het in de lucht, dan ving het met beide handen vast.

"Horeeeee! Kintaro winnen! "
Kintaro raakten bevriend zijn voorzien van de meest robuuste en wilde berg, daarna samen met de dieren metgezellen ging hij naar huis, waar zijn moeder wachtte.

Als volwassenen, Kintaro ging naar de stad en zeer kuat.Ia krijger bekend als de Sakata Kintoki. Dit verhaal is het verhaal van een kind toen Sakata Kintoki.

Mount Ashigara is een beroemde berg met sprookjesachtige Sakata Kintoki of Kintaro in het Japans. Ashihara berg gelegen in het zuidwesten van de provincie Kanagawa. Is in het midden van de Heian tijdperk, namelijk de 10-11 eeuw, toen Sakata Kintoki verteld om de grote stad te gaan en word een bodyguard Yorimitsu Minamoto. Kintaro is een zeer sterke kind, die vervolgens werd soldaten erg sterk, ook. Volgens de legende, Kintaro heeft deze macht, omdat de moeder was een Yamamba, dat is de vrouw in het interieur bergen hebben bovennatuurlijke krachten.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar