Laman

Selasa, 13 Desember 2016

Kisah Kintaro dalam Bahasa Slovakia

Kisah Kintaro dalam Bahasa Slovakia


V dávnych dobách, v stredu hory Ashigara tam žil chlapec, ktorý dychtivo. Chlapec sa volá Kintaro. Bol silný od narodenia. Tak silný, do tej miery, že by mohol vytiahnuť lano priviazané v mažiari a pohybujúce sa ťažký malta liezol.



Keď Kintaro začali chodiť, jeho matka šila červenú vestu na Kintaro. Vesta bol veľký a stále príliš voľné pre Kintaro. Ale to bolo úmyselné, pretože jeho matka chcela Kintaro rastú rýchlo, takže vesta podľa Kintaro.

Kintaro stávajú priatelia a priatelia sú zábavné. Jej priateľka je horská zvieratá, ako sú králiky, opice a ďalšie. Všetko, čo sa stalo veľmi rád Kintaro. Každý deň Kintaro išiel na horu, aby sa dať dohromady a hrať so zvieratami.

"Poďme sa hrať vyvádzanie do hôr tam."
"Hup! Hup! Hup! "
Dnes hrajú tag, hrať zápasí ďalší deň.
"Hakkeyoi! Poď! Poď! "
Hoci zápasiť zvierat, žiadny súper setanding pre Kintaro.
"Poď! Poď! Kintaro vyhrať znova! "

Kintaro rástla rýchlo, nevedomky sa stal fit vo svojej veste.

Jedného dňa, jej matka, ktorá chápe, že Kintaro bola veľmi silná mu dal veľkú sekeru. Roztopašného fretka Kintaro prísť na miesto, ktoré prináša veľkú sekeru.
"Kintaro, môžem si ho .... e-e-e ... ADU-du-duuuh!"
Lasička niesol veľkú sekeru, ale okamžite zatackal a saltá. Kým Kintaro mohol chodiť a niesť veľkú sekeru cez rameno s ľahkosťou.

Prišiel jeseň. Kintaro a zvieratá bola ponechaná hľadať gaštany k horskej opak.
"No, most tam nie je!"
Je most spadol kvôli búrke? Teraz tam bol most spájajúci dve útesy. "Dobre, tak poďme klesnúť tento strom a urobíme most."
Kintaro pokúsil sa zvrhnúť veľký strom, ktorý rastie v blízkosti.
"Jedna-dve-tich ...!"
"Poď Kintaro! Poď! "
"Ga !!"

Nakoniec sa mu podarilo zhodiť na strom a postaviť most. Potom všetci idú vpred cez most to kúsok po kúsku.
"Hej, počkaj. Nešliapte na húsenice áno. "
Kintaro chcú pomôcť húsenica plazivý na povrchu stromu. Kintaro dobré srdce a tela sú tiež silné. Kintaro je láskavý komukoľvek, aj keď to bolo len húsenica.

Kintaro a jeho priatelia obsadené hľadá gaštan. Bez toho, aby vedel, oni boli na horu, ktorá údajne obývanej medveďmi drsné a divoké. Vo veľkých gaštan kmeňoch stromov, nie necht značky medvede. Kintaro domácich zvierat sa začali triasť sa chvejú.

"Uwoooooo !!!" hlasovej medvede.
"Hiyaaaaa !!! K dispozícii je medveď! Ako je to? "
"Poďme beh, Kintaro!"
Zvieratá bežal rozptýlené. Medveď dosiahol prednej časti oka. Kintaro ale pokojný.
"Kto mi zničila horu? Nebude to pustiť! "
"Hej, medveď! Som váš súper. Poď! "Medveď a Kintaro blokovanie.
"Grragh. grragh, grraaaagh! "
"Hmm, Hmmmph!"

Kintaro konečne podarilo zdvihnúť medveďa oboma rukami. A hodil ju do vzduchu, potom ju chytil pevne oboma rukami.

"Horeeeee! Kintaro vyhrať! "
Kintaro sa spriatelili nesú najviac robustný a divoké horské, potom spolu so zvieratami, spoločníkmi išiel domov, kde jeho matka čakala.

Ako dospelí, Kintaro išiel do mesta a je veľmi kuat.Ia bojovník známy ako Sakata Kintoki. Tento príbeh je príbeh o dieťa, keď Sakata Kintoki.

Mount Ashigara je známe horské s rozprávkovým Sakata Kintoki alebo Kintaro v japončine. horská Ashihara nachádza v juhozápadnej provincii Kanagawa. Je v strede Heian éry, a to 10-11 storočia, keď Sakata Kintoki povedal, aby išla veľké mesto a stať sa bodyguard Yorimitsu Minamoto. Kintaro je veľmi silný dieťa, ktorý sa stal vojakov veľmi silné, taky. Podľa legendy, Kintaro má túto moc, pretože matka bola Yamamba, že je žena v interiéri horách majú nadprirodzené schopnosti.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar