Laman

Rabu, 30 November 2016

Dongeng batu menangis versi bahasa Belanda


In een afgelegen dorp op een heuvel, op het gebied van Borneo leefde een arme weduwe en een dochter. Het meisje was erg mooi weduwe. Maar, helaas, heeft een zeer slechte houding. Hij was erg lui, nooit hielp haar moeder met klusjes. Het werkt gewoon verkleed elke dag.Naast een luie, verwende een klein meisje een keer. Alle aanvragen moeten worden nageleefd. Elke keer als zijn moeder hem vroeg om iets te doen, ongeacht wat zijn moeder is ziek, moe elke dag op zoek naar een hap rijst.

Op een dag, het meisje vroeg haar moeder om te gaan winkelen down town. Het dorp markt ontwerp, tot nu toe, ze moeten heel vermoeiend om te lopen. Het meisje was gekleed in mooie kleren en slijtage lopen in de straten, zodat de mensen uiteindelijk zal de schoonheid van zijn patiƫnt te bewonderen. liep achter zijn moeder echter een zeer vuile kleren mand. Omdat ze in een afgelegen plek te leven, niemand wist de vrouw die het beheert, is de moeder en kind.

Wanneer ze beginnen in het dorp komen, tegenover de mensen van de stad. Ze waren zo gefascineerd door de schoonheid van de meisjes, vooral de jeugd in het dorp om te kijken naar het gezicht van het meisje was onverzadigbaar. Maar toen hij het volk zag achter hem, een groot contrast. Het maakt men zich afvragen.

Onder degenen die een jonge man benaderd en vroeg: ". He, mooie meisje dat gaat achter de moeder? '
Maar wat is de reactie van de meisjes?
"Nee," nadruk, zei hij. "Hij is een dienaar!"
Zowel moeder als kind werden vervolgens volgen. Niet ver, een jonge man benaderd en vroeg het meisje weer.
"Hallo, lieverd. Is de trap achter je, is je moeder? '
"Nee, nee," antwoordde hij met een schuin hoofd. "Budakk it!"
Op die manier alle meisjes weten over zijn moeder vroeg, het antwoord is altijd wel iemand die is. Haar moeder werd behandeld als een slaaf of een slaaf.

In eerste instantie luisteren naar opstandige reactie van haar dochter wordt op verzoek van de persoon, kan de moeder nog steeds weigert. Maar om hetzelfde antwoord over en weer erg pijnlijk te horen en dan, tot slot, de arme moeder kon het niet laten. Mijn moeder gebeden.

"Mijn God, was ik niet in staat om te gaan met deze belediging. Kinderen jonger ambtenaren, dus hoe ze de zaak hebben behandeld. Ja, de goden straffen stoute kinderen! Straf hem ...."
Van de kracht van de Almachtige God, het lichaam langzaam werd virulent steen meisje. Deze wijziging van de voeten. Deze veranderingen hebben de helft van het lichaam bereikt, werd het meisje huilen voor haar moeder smeken om vergiffenis.

"Oh, mijn Ibu..ibu..ampunilah, vergeef de ongerechtigheid van uw kind gedurende deze tijd. Mam ... Mam ... vergeef je kinderen .." blijven jammeren en schreeuwen het meisje vroeg haar moeder. Echter, het was te laat. Een meisje het hele lichaam, uiteindelijk, werd een steen. Zelfs in de steen, maar zodra je ziet zijn ogen nog steeds tranen, als ze huilde. Dus, de steen afkomstig van het meisje dat zijn vloek krijgt heette "The Rock Cried".

Tidak ada komentar:

Posting Komentar